Theater met Puckie
 
 
 
Untitled-2.png
 
 
 
website 14.jpg

Referenties


Wouter+%282%29.jpg

Anneloes Visser & Wouter Blok

Puck weet in haar theater lessen van ieder kind een podium dier te maken! Alle vier onze kids hebben meegedaan, de jongste 3 (toen 4-7 jr) zelfs meerdere keren. Zo leuk om te zien hoe Puck ze leert om te improviseren, zich vrij te voelen om te bewegen en samen te werken!

 
Moeder+zonder+naam+%282%29.jpg

Moeder (anoniem), dochter theaterles en theaterkampen

Ik heb geen andere woorden dan lovende voor puck. zij heeft mij introverte verlegen dochter letterlijk en figuurlijk het podium gegeven dat zij nodig had. puck zet kinderen in hun kracht, ziet ze staan en stimuleert ze door spel het beste uit zich te halen. puck is de leukste en de liefste, de roald dahl van het kindertheater. 

 
Nicolette.jpg

Nicolette Ouwerling

Wat een creativiteit, energie en plezier brengt Puck met zich mee! Wij hebben vaker activiteiten met Puck gedaan, van kinderfeestje tot theaterkamp en van yoga tot voorstelling. Altijd was het super. Puck is heel creatief, kan ontzettend goed improviseren en ze zorgt ervoor dat alle kinderen - van verlegen tot branieschopper - zich snel op hun gemak voelen. Zo maakt ze er voor ieder kind altijd een feestje van. En een grote bonus, Puck kan prachtig schminken en heeft de mooiste attributen, waardoor de fantasie echt tot leven komt.  

 
Bart+de+Koning.jpg

Bart de Koning (Eigenaar van Natuur is een feest)

Puck organiseert voor Natuur is een Feest creatieve natuuractiviteiten met een heleboel theater en gekkigheid.
Wij waarderen haar verfrissende en creatieve blik op natuurbeleving en -educatie heel erg.

 
Elvira.jpg

Elvira 

Puck leeft zich helemaal in, zit vol fantasie en enthousiasme. De kinderen zijn niet voor niks stuk voor stuk gek op haar.

 
Maud.jpg

Maud Goussaire

Onze zoon heeft 2 cursussen van 10 lessen met Puck gevolgd en hij vondt het super leuk. Puck is altijd enthousiast en vrolijk en is super goed met kinderen.   

 
Marye.jpg

Marye Cherry

"My daughter attends Puck her theater workshops and daycamps regularly. She adores those fantasy-filled days and is always asking about the next session. For the last two years Puck has organized my daughter's birthday party to rave reviews from the attendees! And I appreciate how she takes the time beforehand to understand exactly what KL wants to make it her dream party. Really Puck is an all-around star when it comes to entertaining children!"

Our family also has been fortunate to know Puck for the last two years as an sitter for our 6-year old daughter and now also for our almost one-year old baby son. My kids adore her. My daughter says that her favorite day of the week is the day Puck picks her up from school and the baby breaks into a huge smile every single time Puck walks into the room. She has an tremendous amount of energy and is always up for something, whether it is going to a park, playground or petting zoo or coming up with a creative activity at home. It is never boring and it is wonderful, and also inspiring, to have her positive energy in the house. We consider ourselves a very lucky family! 

 
Jessica.jpg

Jessica de Ridder

Twee jaar geleden kwam ik Puck tegen in een speeltuin. Ik was daar met mijn dochter, zij met haar oppas kindjes. Ik voelde direct een klik. Wat een positieve energie en kracht straalt deze vrouw uit.
Vanaf dat moment gaat mijn dochter regelmatig naar de theaterdagen die Puck organiseert. Wat ik zo mooi vind om te zien is dat Puck mijn dochter tijd en ruimte geeft om zichzelf te laten zien. Puck voelt aan en ziet de kinderen, gewoon zoals ze zijn. Als ik mijn dochter aan het einde van de dag ophaal, zijn haar eerste woorden "je bent te vroeg, ik ben nog niet klaar om te gaan". Ze danst, ze straalt en ze is gegroeid. Veel dank Puck

 
Anne-Floor+en+Frank.jpg

Anne- Floor van Buuren & Frank Borger

Puck heeft afgelopen jaar bij ons thuis opgepast, vooral op onze dochter Lola. Elke week was weer een feestje! Puck heeft oneindige fantasie, iets wat fantastisch is als je kind dat ook heeft. Elke week beleefde Lola fantastische avonturen. Als prinses, elfje, heks, etc. Puck geeft je kind creatieve uitdaging, en de tijd en ruimte voor je kind om te leren hoe hij/zij zich kan uitdrukken. Iets waar je als drukke ouder vaak zelf te weinig aan toe komt. Wij hebben dit als heel waardevol ervaren. Puck is een absolute topper!

 
Patricia+Louridtz.jpg

Patricia Louridtz

Onze 3 kinderen (9, 7 en 5 jaar) vinden de theaterlessen van Puck geweldig. Omdat ze alles mogen zijn, kunnen uitproberen, zingen, dansen, toneelspelen en zelf heksensoep leren maken. Puck geeft vol overgave les en gaat zelf helemaal op in het spel en de kinderen, wat het extra leuk maakt. Als ik haar naam noem komt er een grote glimlach.

 
Xer+Holsheimer.jpg

Xer Holsheimer

Puck is nu bijna twee jaar in ons leven. Deze super energieke creatieve oppas/entertainer is een favoriet onder onze 2 zoons. Puck heeft in het verleden veel opgepast en aan het einde van zo’n dag zijn de kinderen altijd moe, maar zeer voldaan. Ook volgen de jongens met veel plezier haar toneellessen in de kweektuin. Puck is lief, zorgzaam en geestig maar laat zeker niet met zich sollen.

 
Jeugdland.jpg

Jeugdland Hoofddorp

 
foto+bij+referentie+Creatief+Confetti.jpg

Creatief Confetti

Sinds drie jaar is Puck een waardevolle collega in ons bedrijf Creatief Confetti. Puck is een natuurtalent in de omgang met kinderen: theater, dansen, knutselen en glittertattoo's zetten ;-), bij ons komen al haar talenten tot uiting.

Naast haar omgang met kinderen is Puck een enorm trouw en eerlijk persoon. Ze helpt ons uit de brand als dat nodig is, ze kan veel verantwoordelijkheid aan en ze bruist van de energie!

Verder zal ik haar niet nog meer in "the spotlight" zetten, want wij willen graag nog lang van haar genieten voordat iemand haar voor onze neus wegkaapt!

Sandra Hogenkamp

Screen Shot 2019-09-20 at 16.15.01.png