Theater met Puckie

Het team achter
Theater met Puckie

Team Puckie bestaat uit een viertal docenten die met veel passie werken met kinderen. Dit doen we door zelf theaterles te geven op o.a basisscholen in het normaal en speciaal onderwijs. Daarnaast heeft iedere docent een andere rol bij Theater met Puckie. Op deze manier versterken we elkaar en beleven we veel plezier aan de samenwerking, omdat we onze krachten bundelen.

Bart+de+Koning.jpg

Puck Bakema

Mijn naam is Puck Bakema alias ‘Puckie’. Wat op mijn 16e  is begonnen als bijbaantje bij een kinderopvang  is uitgemond tot mijn passie en het ontstaan van Theater met Puckie.

In de loop der jaren ben ik mij steeds meer gaan bezig houden met andere activiteiten zoals het begeleiden van kinderfeestjes en grote groepen kinderen. Het geven van theaterworkshops is mijn lust en mijn leven.

Sinds twee jaar geef theaterlessen in de Kweektuin in Haarlem. Dit doe ik met heel veel plezier! Ik werk met kleinere groepen zodat ik de kinderen genoeg aandacht kan geven. Spelenderwijs leer ik ze kennismaken met verschillende theatervormen. In de vakanties zijn er theaterkampen te volgen. Daarnaast geef ik ook theaterworkshops voor normaal en speciaal onderwijs en naschoolse opvang. 

Graag stel ik Team Puckie aan jullie voor waar ik erg blij mee ben en waar ik fijn mee samenwerk als ik extra mensen nodig heb!

 
1560412647-docent+Franka.jpg

Franka Insinger

Franka Insinger houdt van spelen. En zingen. En dansen. En muziek maken met van alles en nog wat. En vooral samen! Ze vindt het belangrijk dat we met een open hart naar onszelf en elkaar luisteren, dat we met liefde en respect met elkaar omgaan en dat we elkaar de ruimte en aanmoediging geven om zo mooi, liefdevol, sterk en bijzonder te zijn als we maar kunnen en willen! Dit komt sterk naar voren in haar theaterlessen en dankzij haar jarenlange ervaring met theater & muziek zorgt zij voor veel creatieve ideeën binnen Team Puck

 
docent+Meie.jpg

Meie Otten

Meie is een waar danstalent en danst al jaren op hoog niveau in verschillende dansstijlen. Naast haar passie voor dans is ze agesturdeerd van haar research master "Linguistics''  aan de Universiteit van Utrecht en schrijft boeken.

Werken met kinderen doet ze erg graag. Ze weet snel een connectie te maken met kinderen en ze zich goed op hun gemak te laten voelen. Meie is een lieve en energieke dansdocente en ik ben heel blij dat ze helpt wanneer ze tijd heeft!

 
docent+Maaike.jpg

Maaike Acda

Maaike is al een tijd werkzaam als oppas bij oppas Madelief en start dit jaar met haar studie Grafic Designer in Rotterdam. Naast haar passie voor tekenen is ze een geliefde heks bij de natuurtheaterlessen en assistent bij de kinderkampen yoga & theater in de Haarlemmer Kweektuin. Maaike is erg goed met kids en voelt precies aan wat er nodig is in een situatie. Daardoor is samenwerken fijn met haar en erg gezellig. Je kan echt op haar bouwen!

Screen Shot 2019-09-20 at 16.15.01.png