Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Wat doen wij?

Team Puckie geeft theaterworkshops op scholen in het normaal en speciaal onderwijs plus BSO's.

Daarnaast kan je een theaterfeestje boeken voor binnen of buiten. Verkleden, schminken en op avontuur! Op zoek naar kabouters en elfjes of liever een piratentocht en op zoek naar de schat? Ook kan je samen met een docent een eigen voorstelling bedenken en voor je ouders opvoeren.                                                        
In de Haarlemmer Kweektuin wordt er natuurtheater gegeven op zondagen en worden er kinderkampen yoga & theater georganiseerd in de vakanties.     

Meer weten? Volg ons op Facebook en Instagram of mail naar info@theatermetpuckie.nl                                 

 

Theaterworkshops scholen & BSO:  €100 per les inclusief materiaalgebruik. 

*Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. 
* Boven de 10 kinderen is een extra begeleider of docent vereist.
* Een les duurt 1 uur exclusief op, en afbouwtijd.

De lessen zijn gericht op het gebruik maken van de fantasie, expressie, vrij zijn en het allerbelangrijkste spelplezier! Samen met de kids maken we een voorstelling en deze wordt voor de ouders opgevoerd. Ook laten we ze spelenderwijs kennis maken met verschillende theatervormen zoals improvisatie, jabbertalk en mime.

De interacties tijdens de theaterlessen zorgen ervoor dat leerlingen op een natuurlijke en onbewuste manier sociale vaardigheden ontwikkelen. Leerlingen leren hoe zij om kunnen gaan met onenigheden, hoe ze met elkaar kunnen discussiëren, hoe zij elkaar kunnen ondersteunen en hoe ze ervaringen kunnen delen.

Leerlingen oefenen tijdens de lessen met empathie, sociale competentie, leerling-leraar interactie, leerling-leerling interactie, jezelf presenteren en emoties. Hier wordt veel aandacht aangegeven ter bevordering van de sociale en emotionele ontwikkeling van de kinderen plus de versterking van de  groepsvorming.

Theaterfeestjes en schminken: €110 per feestje voor 8 kids inclusief materiaalgebruik.

*Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar oud. 
* Elk kind extra is €8.
* Een feestje duurt minimaal 2 uur.

Theaterfeestjes kunnen zowel binnen of buiten geboekt worden.

Bij een theaterfeestje buiten wordt er een thema gekozen zoals Piraten, Prinsessen, Kabouter, Elfjes of Heksen. Elke thema is mogelijk!

Hierbij wordt er een tocht bedacht en in overleg een locatie buiten uitgekozen.

De kinderen kunnen verkleden, worden geschminkt en gaan op avontuur!

Bij een theaterfeestje binnen kan er uiteraard ook worden gekozen voor een thema, ga je verkleden en word je geschminkt. Je maakt dan  samen met de docent een voorstelling en deze ga je voor je ouders opvoeren.

Wil je graag knutselen tijdens je theaterfeestje en je eigen atribuut maken? Dat kan voor een meerprijs van €50

Wil je graag je eigen voorstelling binnen maken, maar heb je thuis niet genoeg ruimte? Geen probleem, Theater met Puckie huurt een eigen ruimte bij yogaschool Innerwork in de Haarlemmer Kweektuin. Hieraan zijn  extra kosten verbonden van €50.

Natuurtheater in de Haarlemmer Kweektuin:

Zondag 7 en 21 juli: Natuurtheaterlessen van 10:30 - 12:30 inclusief snack, drinken en lunch voor €22,50 per kind.

Thema: Heksen & Tovenaars. Leeftijd: 4 t/m 8 jaar.

De natuurtheaterlessen zijn zo opgezet dat de kinderen veel spelplezier beleven en gestimuleerd worden in verschillende vormen van expressie en beweging.

Tijdens de theaterlessen gebruiken wij naast kostuums en schmink de natuur als ons podium en natuurlijke materialen voor decorstukken en attributen zoals een toverstaf, een kroon, elfenstof of heksenbezem.

De gehele Kweektuin wordt gebruikt; picknicken buiten of in de tropische kas, spelen bij het heksenbosje, op zoek naar materialen in de siertuinen en de ruïne. Wie kan er een magische toverspreuk bedenken? Wie kan er lachen als een heks?

De interacties tijdens de theaterworkshops zorgen ervoor dat leerlingen op een natuurlijke en onbewuste manier sociale vaardigheden ontwikkelen. Door de lessen in de natuur te geven worden ze zich ook meer bewust van hun omgeving, en hoe daar goed mee om te gaan en ervan kunnen genieten om buiten te zijn.

Alleen bij onweer of hevige regen of wind gaan de lessen niet door of deze worden verkort. Kinderen dienen kleding te dragen die ze warm houdt en waarin ze ook buiten mogen spelen.

Wat krijgen de kinderen tijdens hun natuurtheaterlessen:

*heksenbezem maken en vliegles

*heksenpersonage meer uitdiepen: wat voor heks ben je en wat zijn jouw superkrachten?

*heksenspeurtocht met allerlei heksennatuurweetjes

Tot slot gaan we de toverdrank en elfenstof laten bruisen door te toveren en de heksendans te doen. Hierna zullen de toverstenen tevoorschijn komen!

Laat maar weten welke les(sen) de kids willen komen!

Wie gaat er mee op avontuur?

Graag aanmelden via info@theatermetpuckie.nl

Kinderkamp Yoga & Theater zomervakantie bij Innerwork Haarlemmer Kweektuin

De data voor de zomerkampen: 17, 20 juli en 20 en 21 aug van 10:00 - 17:00

Prijs is €57,50 per kind inclusief eten en drinken. Leeftijd  4 t/m 9 jaar.

Door yoga maken de kinderen verbinding met hun binnenwereld en met theater laten ze zichzelf zien aan de buitenwereld.

Yoga en theater zijn een geweldige combinatie voor kinderen. Spelenderwijs, met leuke yogahoudingen en theatertechnieken leren ze hun fantasieën te ontdekken en hieraan uiting te geven. Dit stimuleert de creativiteit, het samenwerken en verbindingen maken.

Yoga onderdelen zijn bewegen, adem, spel, massage, meditatie en tekenen. In het theater doen we luchtige theaterspelletjes en voordrachten. 
Meditaties en visualisaties kan je leren om je de dagelijkse ervaringen los te laten.

Een samenwerking van Theater met Puckie & Yoga Innerwork 4 kids
Graag aanmelden via info@theatermetpuckie.nl !

Contact formulier

 

Theater met Puckie

Telefoon 06 526 086 99
Email info@theatermetpuckie.nl

KvK 64014371